COMUNICAT National-taranistii

Facem apel la national taranisti, la simpatizantii si sustinatorii ideilor politice ale lui Corneliu Coposu lansate in anii`90 sa ni se alature pentru a relansa un partid national taranesc autentic, puternic, demn si independent pe scena politica romaneasca.

national taranistii

National-taranistii au luat act cu tristete, dar fara surprindere, de decizia de excludere a PNTCD din cadrul Partidului Popular European.

Conducerea ilegitima a PNTCD a reusit sa isi exaspereze partenerii europeni prin inconsecventa, ineficienta si imoralitatea cu care ne-am obisnuit din pacate demult in tara.

Am asistat din pacate la o noua fanfaronada prin ultimul discurs si imbatosarea penibila in fata partenerilor europeni a unui personaj politic minor (presedinte cu stampila al PNTCD) care umileste la fiecare aparitie memoria liderilor istorici si prezentul aderentilor credinciosi ai partidului.

Crestin-democratia trebuie sa isi spuna cuvantul cu putere in procesul de redefinire al Uniunii Europene. National-taranistii raman partenerii loiali ai Europei si ai curentului crestin-democrat, sunt decisi sa se exprime politic prin PNT Maniu Mihalache, sa revina in familia europeana crestin democrata si sa refaca respectul pentru PNTCD posibil doar prin indepartarea impostorilor care il paraziteaza in prezent si a caror demisie imediata o cerem.

Asociatia Initiativa Transilvana Iuliu Maniu Doru Radosav
Asociatia Clubul National Taranist – PNTCD Andrei Dimitriu