Dezastruoasa conducere a federaţiei române de Caiac-Canoe

Din respect pentru sportivi şi munca lor, mă rog să fiu un profet mincinos, la fel cum mă rog ca eternul preşedinte şi acoliţii săi să devină amintire, dar una dintre cele mai sumbre din istoria acestui sport.

Marian Ioniţă
Marian Ioniţă

Mă întreb ce-or face oare eternul preşedinte, mâna lui dreaptă cu care antrenează, ştie el pe cine, că de micul drojdier despre care am auzit că a fost numit degustător la curtea regelui Danemarcei, ar vrea el, privind calitatea berii Tuborg, ce să mai spun… !?

Acum când totul a fost pus la punct, loturi de toate felurile, valori incomensurabile, mai ales numeric, antrenori numiţi şi „unşi”, faţa de modul de comportare în „ziua orbului-18 mai 07”, deratizarea suitei prezidenţiale de tot ce a fost sau a gândit contra, se trece la hibernare pentru cel puţin 4 luni, timp în care se pot gândi la ce vor face după ce nu vor mai avea ce să demoleze din kaiac-canoe!?

Poate se vor încumeta să refacă ruşinea aceia de „Statut FRKC”, care datează din 2005 şi care nu se mai „pupă” deloc cu realitatea de azi, hai mai gânditorilor, isteţilor, nemai întâlniţilor, puneţi-vă capul la contribuţie şi nu mai continuaţi să trăiţi şi să lucraţi conduşi de nebuloasa care v-a împăenjenit ce va mai rămas în cutia craniană, dacă mai este ceva.

Poate se vor gândi să cumpere televizoare mari, mari de tot la care să poată urmări finalele de la marile competiţii din 2018-2020, alături de sportivii noştri care, continuând să lucreze sub comanda acestor impostori nu vor prinde nici o finală principala la CE şi CM iar la JO vor fi principalii rămaşi acasă. (necalificaţi).

Din respect pentru sportivi şi munca lor, mă rog să fiu un profet mincinos, la fel cum mă rog ca eternul preşedinte şi acoliţii săi să devină amintire, dar una dintre cele mai sumbre din istoria acestui sport. Şi pentru că totul merge ca pe roate (pătrate), se aude prin târg că un junior a fost depistat pozitiv după controalele din aceasta vară, o fi aşa sau nu, în mod sigur eternul preşedinte nu ştie nimic aşa cum nici până acum nu ştie cum a fost cu dopajul în masă de acum doi ani de la nivelul lotului naţional, în schimb a ştiut şi ştie cum să-i incrimineze pe cei ce-i stau „în gât”, atât sportivi, antrenori sau corp medical, dar El marele strateg al răului nu are nici un fel de vină, nici EL nici cei din gaşca sa federală.

Eternul preşedinte şi-a găsit un nou colaborator care să-l ajute să încurce lucrurile şi mai rău, turcul ALAN DALA va contribui la desăvârşirea bramburelii care există în prezent la federaţie. Căutând noi soluţii eternul preşedinte a mai format o nouă grupare masculină formată din doi sportivi de la Dinamo şi unul de la Olimpia, cel de la Steaua, sătul de atâta mărinimie prezidenţială, abandonând sportul, aşa că cei rămaşi vor forma în premieră, un K.3.B care ar trebui să se întreacă cu barca senatorială de la Constanţa, pentru a-i ţine „în priză”. În plus a fost adus şi un antrenor care, săracul, ar antrena şi un lot de bucătărese numai să fie acolo… la lot. Asta nu este tot, lotul de fete senioare este pe cale de dispariţie după ce două dintre fetele bune au părăsit lotul, oare de ce !? iar o alta se pregăteşte de a deveni mămică.

Realizand situaţia gravă, se pare că şi antrenorul principal de la această grupa este pe cale de a se retrage. Întrebarea este: oare federalii care poartă în spate toată această situaţie când vor fi retraşi sau vor avea ultimul dram de bun simţ, plecănd singuri?

Un singur lucru este omis şi anume acela că laţul se strânge, de pe o zi pe alta şi ziua scadenţei este foarte aproape. Vaccinaţi-vă cu demnitate şi o să ştiţi ce aveţi de făcut: D E M I S I A !

articol de Marian Ioniţă
Sursa: https://www.facebook.com/marian.ionita.kalutu

Leave a Reply

Your email address will not be published.