Eveniment care ar putea schimba întreaga societate Românească

Să sperăm că forţe oculte nu se vor amesteca sau nu vor avea puterea să stingă mica flacără aprinsă azi.

respect valori nationale
respect valori nationale

ADEVĂRATĂ BOMBĂ DE PRESĂ. S-A ÎNTÂMPLAT ACUM, LA MUZEUL GOLEŞTI – ARGEŞ. EVENIMENT CARE AR PUTEA SCHIMBA ÎNTREAGA SOCIETATE ROMÂNEASCĂ

Ceea ce am văzut, ne-a umplut inima de bucurie.

Câţiva oameni importanţi s-au întâlnit într-un loc istoric, la Muzeul Goleşti din Argeş, şi au decis că aşa nu se mai poate.

Nu se mai poate ca valorile naţionale să fie batjocorite, nu se mai poate ca istoria să ne-o scrie alţii, nu se mai poate să stăm cu capul plecat deşi suntem o mare şi veche civilizaţie europeană.

Totul a pornit de la o discuţie mai veche între preşedintele CJ Argeş dr. Dan Manu şi jurnalistul Bogdan Ficeac. Astfel a luat naştere un Manifest pentru respectarea Valorilor Naţionale.

Sâmbată, s-au reunit la Muzeul Goleşti personalităţi precum Prof. univ. dr. Șerban Valeca – Senator, Acad. Răzvan Theodorescu, Acad. Eugen Simion, Acad. Gheorghe Păun, Acad. Nicolae Panin, Elisabeta Bostan – regizor și scenarist, Lucia Hossu Longin – realizatoare TV ş.a.

Cu toţii au decis să înfiinţeze Mişcarea Respect pentru Valorile Naţionale.

Un număr de 7 consilii judeţene au decis să adere la mişcare, se aşteaptă ca întreaga ţară să se ralieze acestui proiect prin ce are fiecare zonă mai bun.

Practic, s-a aprins o mică flacără, cât o lumânare, dar se intenţionează ca focul să cuprindă întreaga Românie.

Să sperăm că forţe oculte nu se vor amesteca sau nu vor avea puterea să stingă mica flacără aprinsă azi.

Vă vom ţine la curent cu evoluţia Mişcării.

Românii încep să ridice fruntea din pământ.

Criterii Naţionale
(Dacă ideea rezonează cu conştiinţa dumneavoastră, daţi share.)

Sursa: http://www.criterii.ro/index.php/en/national/20368-adevarata-bomba-de-presa-s-a-intamplat-acum-la-muzeul-golesti-arges-eveniment-care-ar-putea-schimba-intreaga-societate-romaneasca

Leave a Reply

Your email address will not be published.