Habemus premierus !

Dar dacă Tudose uită și el care sunt prioritățile și începe cu Fondul Suveran, energia, PNDL 2,3,4, 18 și mai știe dracul ce alte directive de la ”mamele” lui? Atunci ne-am dat naibii și trebuie să-l clonăm pe Vadim Tudor. Cu Funar prim-ministru.

Daniel Remus Veres
Daniel Remus Veres

Bun, nebun, al nostru este.

A trecut ceva vreme de când n-am mai stat de vorbă, nu-i așa? Mi-e că mi-am pierdut și penița cu venin, nu alta. No! Ce ziceți de mișcările din ultimele două săptămâni? Incredibile, nu? Parcă a dat strechea în toată presa, așa de vehement se exprimă în legătură cu modul în care se pregătește ungerea cu mir a noului premier. Ba că omul e școlit prea intensiv la școlile SRI, ba că de fapt nu e școlit deloc ci doar la derută, câte și mai câte…Acum, chiar dacă nu vă interesează părerea mea, eu o s-o spun, având în vedere că acest spețiu îmi aparține. Părerea mea este că nici nu contează cum și cât s-a școlit Tudose ăsta și mai degrabă contează cum și cât de multe servicii este gata să facă. Înțelegerea fără dubii dintre Iohannis și Dragnea, din care a izvorât soluția cu acest prim-ministru, mă duce cu gândul la mult mai multe ”nevăzute„. Ce i s-o fi promis președintelui Iohannis? Un nou mandat? Un nou șef la SIE? Obediență maximă față de hotărârile sale? Toate la un loc?

Multe îmi vine să vă mai spun în legătură cu modul în care a fost debarcat Grindeanu de la manșa la care a fost pus cam la fel cu Tudose, însă e greu să descrii în cuvinte decente ce seamănă a înjurături. Nu era Grindeanu vreun geniu și nici așa de curat cum pare nu este dar avea o mare calitate: inteligența mult superioară altor „soluții”. Rămân la părerea mea că nu poți să-ți bați joc de cariera unui om de 43 de ani doar pentru că a mișcat în front când trebuia să stea nemișcat (avizații știu ce spun). Gurile rele spun că Grindeanu a crezut că poate să controleze și decizia celor care l-au pus acolo, și nu mă refer la Dragnea & Comp. Eu zic că vina nu îi aparține lui Grindeanu ci acelor multe „mame” care voiau să-l alăpteze și care până la urmă l-au lăsat flămând și cu ochii la Ponta. Despre Ponta, ce să mai spun? Un imbecil lipsit de cel mai elementar bun-simț. Ce a crezut? Că o să i se culce la picioare tot poporul pesedist? Că o să se sfâșie generalii între ei pentru „distinsa-i” persoană? Vai de mama noastră era dacă nu scăpam de perversul ăsta.

Abia aștept să văd noul guvern la lucru! O să implementeze programul de guvernare pe repede-înainte și poate anul acesta primesc și românii faimoasele vouchere de vacanță. Vedeți că gândul meu este la fel ca al oricărui român simplu? Și mă gândesc și la o creștere de venituri, la fel ca dumneavoastră, și nu ghicesc gânduri. Dar dacă Tudose uită și el care sunt prioritățile și începe cu Fondul Suveran, energia, PNDL 2,3,4, 18 și mai știe dracul ce alte directive de la ”mamele” lui? Atunci ne-am dat naibii și trebuie să-l clonăm pe Vadim Tudor. Cu Funar prim-ministru. Vă salut!

Doamne ajută !

Leave a Reply

Your email address will not be published.