Încă o demisie din PSD Ciprian Necula

Am acţionat, întotdeauna, în raport cu crezul meu! Nu am nici un motiv să nu o fac şi acum. Rămân un om dedicat stângii, neafiliat politic!

Ciprian Necula
Ciprian Necula

Ciprian Necula, fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene în Guvernul Ponta, şi-a anunţat demisia din PSD. Necula a ratat la mustaţă intrarea în Parlament la alegerile parlamentare din decembrie şi era unul dintre principalii comunicatori ai PSD. Decizia sa vine la numai două zile după ce Guvernul Grindeanu a modificat în miez de noapte legislaţia penală.

”Am acţionat, întotdeauna, în raport cu crezul meu! Nu am nici un motiv să nu o fac şi acum. Rămân un om dedicat stângii, neafiliat politic!”, a scris Ciprian Necula pe Facebook.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri Florin Jianu a anunţat joi dimineaţă pe Facebook că demisionează din Guvern. „Mă opresc aici din activitatea guvernamentală pentru că aşa îmi dictează conştiinţa, iar asta nu este negociabil pentru nimic în lume!!!”, scrie ministrul, adăugând: „România nu merită ce i se întâmplă acum, românii nu merită ce li se întâmplă acum!”.

„Am reflectat cu responsabilitate la ceea ce este etic să fac în continuare şi nu în principal pentru probitatea mea profesională, pentru că aici am conştiinţa curată, ci pentru copilul meu, pentru cum o să mă uit in ochii lui şi ce anume o să îi spun peste ani. O să îi spun că tata a fost un laş şi a girat acţiuni pe care nu le împărtăşeşte sau a ales să iasă cu fruntea sus dintr-o poveste care nu este a lui?!”, îşi începe ministrul postarea.

El precizează că decizia za a fost luată încă din seara şedinţei de guvern în care a fost aprobată OUG de modificare a codurilor penale, dar că a amânat anunţul sperând că cei care au greşit îşi vor repara eroarea.

de Sebastian Zachmann

Citeste mai mult: adev.ro/okqt7n

2 Comentarii la "Încă o demisie din PSD Ciprian Necula"

  1. Lili   februarie 3, 2017 at 4:50 pm

    „Aurelia Cristea: În PSD e dictatură Fostul ministrul A. Cristea, care a demisionat miercuri din PSD, a declarat la RFI în partid este „dictatură” de când a preluat Liviu Dragnea conducerea. De asemenea, ea a precizat că de când a demisionat este sunată de foștii ei colegi și ei îngrijorați de ce se întâmplă în Guvernul României și în PSD. E o dictatură pe care eu nu am văzut-o în PSD în ultimii 20 de ani. Și am trăit și în perioada A. Năstase…Oricine va îndrăzni să ia cuvântul sau să exprime o altă opinie va fi dat afară imediat. Mai mult, au avut o asemenea procedură în ceea ce privește alegerea parlamentarilor astfel încât aceștia să fie toți trecuți prin pixul domnului L. Dragnea astfel încât niciunul să nu îndrăznească să spună ceva”, a spus A. Cristea. A. Cristea a spus că după ce ordonanța de modificare a Codurilor penale ne putem aștepta la „orice, oricând”. „Colegi, care mă sună, care sunt și ei confuzi pentru că tot cei care ne-am educat copiii și am crescut respectând legea nu putem accepta ceea ce s-a întâmplat aseară. Pentru că, dacă s-a întâmplat aseară acest lucru (n.r. ordonanțele de modificare a Codului penal), oricând ne putem aștepta la orice. Oricând! Și asta v-o spune cineva care a lucrat cu ei și a văzut lipsa de respect față de lege și față de orice principiu, regulă sau cetățean. (…) Ei au făcut la ceas de noapte ceea ce sunt obișnuiți: o hoție, ca să poată fura mai departe”, a declarat fostul ministru. Marti seara la TVR la emisiunea „Romania 9”, realizatorul Ionut Cristache a spus ca membrii Guv Grindeanu NU au voie sa participe le eminsiuni la Radio sau TV, i-a spus un Minsitru asa: „dle, NU ma mai suna, NU avem voie sa venim la emisiuni”!!! Este pe siteul TVR emisiunea de Marti seara !

    Răspunde
  2. Constantin   februarie 22, 2017 at 2:50 pm

    Pai,poate s a trezit Ceausescu din morti ,luind chipul lui Dragnea!!Si ??Nu asta am dorit?Nu este vorba de PSD ,ci de lideri lor ,care se considera indreptatiti ,prin votul obtinutn,sa schimbe ,orice ii deranjeaza!!Conteaza ca nu au spus ,in campaniea electorala , toate intentiile lor??Ce ,noi nu stiam de la Iliescu ,incoace ,ca ei stau cu minciuna la masa?Ca sunt capabili ,nu doar de minciuni ci si de crime??Au inchis gura tuturor,aruncand ceva maruntis ,salariatilor si pensionarilor,asa ,repede,sa nu se mai poata spune ca nu sunt socialisti!Dar ,grosul ,banilor ,noaptea ,pe nesimtite vor ajunge in conturile lor !!Ministri nu au personalitate,onoare si demnitate!Toti ,sunt santajabili,fiecare nu poate „misca „in front!Si cum ei ,fac orice pentru asi pastra functia,ce mai conteaza ,libera exprimare!!Astia,sunt ministri,sunt profesionisti,sunt oameni??Nu si acorda ei respect,de ce ar fi respectati de alti??Sunt ,niste gainari!

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.