Protest masiv anti-amnistie si gratiere in Bucuresti.

Mitinguri au avut loc in aproape toate marile orase din tara, cu participare masiva in Cluj, Iasi, Timisoara sau Brasov

Vasile Lupu
Vasile Lupu

Circa 30.000 de oameni (estimari ale ziaristilor) au participat duminica seara la un protest masiv impotriva proiectelor Guvernului privind gratierea si modificarea Codului Penal. Manifestatia a fost organizata pe Facebook sub sloganul „NU Legii Gratierii Si Amnistiei” – si-au anuntat participarea peste 8.000 de persoane. Oamenii s-au strans incepand cu ora 17.00 la Piata Universitatii, dupa care au marsaluit spre Guvern, mergand apoi la sediul PSD si sediul ALDE, protestul incheindu-se in jurul orei 21.30. Protestul a fost pasnic, oamenii cerand renuntarea la cele doua ordonante de urgenta. Presedintele Iohannis a venit pentru circa zece minute la miting, in Piata Universitatii.

Mitinguri au avut loc in aproape toate marile orase din tara, cu participare masiva in Cluj, Iasi, Timisoara sau Brasov

Un Comentariu la "Protest masiv anti-amnistie si gratiere in Bucuresti."

 1. SH8   februarie 2, 2017 at 9:44 am

  Vreau să spun că prostestul în primul rând este o mişcare politică în opinia mea, apoi a degenerat puţin datorită influenţei trădătorilor, corupţilor, serviciului de informaţii şi unor grupuri de manipulatori care pun paie pe foc.

  Eu şi alţii suntem provocaţi pentru a se crea haos mai mare … chiar de servicii, oameni din MAI de asemenea au informaţii despre acest lucru. Sunt mulţi oameni monitorizaţi fără motiv şi provocaţi, mă abţin să nu le fac jocul, cred că în ţară sunt oameni inteligenţi ce au înţeles situaţia şi nu vor face jocul lor. Oricum se pun baie pe foc chiar din interiorul MAI, SRI, SIE.

  Habar nu am ce este în mintea lor limitată, vor să bage ţara într-un război civil şi alţii ca mine să fie provocaţi pentru a o băgă (într-un mod inteligent) pe plan extern? Se lucrează împotriva intereselor naţionale şi siguranţei naţionale chiar din interior.

  Se pot accesa servere din alte state, se pot lăsa oraşe fără electricitate un timp, toate în numele SIE, ai nevoie de timp liber şi creativitate.

  Cred că realizează că dacă se răspundea la fel de agresiv azi noapte, mureau câţiva şi începea ceva se dorea apoi nu doar alt guvern ci şi demiterea preşedintelui ş.a.m.d.

  Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.