Scrisoare deschisă către Casa Regală a României

Privim cu dezamagire la degradarea imaginii familiei regale, in conditiile in care Regele a incetat sa mai apara in public de multa vreme. Incidentul de zilele trecute, de interzicere a vizitei printului pentru a-si lua adio de la bunicul sau, este o dovada indiscutabila ca in interiorul familiei regale lucrurile au degenerat extrem, motivele fiind deosebit de grave.

Aurelian Pavelescu
Aurelian Pavelescu

SCRISOARE DESCHISA CATRE CASA REGALA A ROMANIEI

In calitate de Presedinte al PNTCD, partidul care, prin marele sau lider refondator – considerat de o mare parte a romanilor cel mai important lider politic al Romaniei dupa 1990 – CORNELIU COPOSU, a militat pentru revenirea la Monarhia Constitutionala dupa caderea regimului comunist, ca solutie pentru salvarea si revenirea tarii la normalitate, SOLICIT Casei Regale a Romaniei, tuturor membrilor Familiei regale, in special PRINCIPESEI MARGARETA, care a fost desemnata de Regele Mihai CUSTODE AL COROANEI, ACUM, ca semn de respect pentru istoria Romaniei; Regele Mihai – care a INDEPLINIT ACTUL SUPREM AL IMPARTASANIEI IN FATA LUI DUMNEZEU – cerand iertare si iertand pe toti in taina spovedaniei, IERTATE FIIND TOATE; in semn de respect pentru BINECREDINCIOSUL POPOR ROMAN, care si-a pus destinul in mainile Regilor Romaniei, multi dintre ei lasandu-si oasele pe campurile de lupta pentru Tara si Coroana, SA CONVOACE SI SA SE INTRUNEASCA DE URGENTA LA CAPATAIUL REGELUI PENTRU O MARE SI DEFINITIVA IMPACARE IN FATA NATIUNII SI A LUI DUMNEZEU!

PNTCD, cu toate vicisitudinile care s-au abatut asupra sa, ca si asupra Casei Regale, in vremuri istorice tulburi, la randul sau un simbol national, considera ca numai o astfel de impacare poate vindeca sentimentele ranite ale romanilor in urma incidentelor din ultimii ani si poate reda Casa Regala istoriei si constiintei publice!

Pe patul impartasaniei si al iertarii, MAJESTATEA SA, REGELE MIHAI AL ROMANIEI, in fata poporului si a lui Dumnezeu, este singurul care POATE PECETLUI ACEASTA IMPACARE, CA SEMN AL MOSTENIRII PE CARE O LASA ISTORIEI NOASTRE!

AURELIAN PAVELESCU, Presedinte PNTCD

Responsabilitatea Principesei Margareta si Principelui Radu

Scrisoarea Deschisa catre Casa Regala, pe care am postat-o mai jos, a fost transmisa pe canale oficiale familiei regale, reprezentata azi de Principesa Margareta si Principele Radu, fiind informat si Principele Nicolae.

PNTCD avertizeaza ca intreaga responsabilitate cu privire la incidentul interzicerii ca Principele Nicolae sa ia legatura cu Regele Mihai, dar si cu privire la incidentele anterioare, apartine, din acest moment, Principesei Margareta si Principelui Radu. Afirm acest lucru dupa ani de zile in care am urmarit cu maxima atentie si seriozitate modul in care s-au derulat evenimentele in interiorul familiei regale. PNTCD a dat dovada de decenta si retinere, in respectul cuvenit Regelui. In urma cu doi ani, la momentul asa-zisei excluderi a Principelui Nicolae din linia de succesiune si famila regala, am solicitat Regelui si familiei sa revina asupra deciziei, fiind realizata si o Petitie on-line cu aceasta solicitare.

PNTCD si-a asumat, direct si indirect, chiar blamul public pentru sustinerea politica a ideii monarhice, in conditiile scandalurilor permanente din interiorul Palatului Elisabeta. Sperand intr-o intrare in normalitate. Pozitia noastra nu a fost nici naiva, nici exaltata.

Privim cu dezamagire la degradarea imaginii familiei regale, in conditiile in care Regele a incetat sa mai apara in public de multa vreme. Incidentul de zilele trecute, de interzicere a vizitei printului pentru a-si lua adio de la bunicul sau, este o dovada indiscutabila ca in interiorul familiei regale lucrurile au degenerat extrem, motivele fiind deosebit de grave. Ultimele informatii par a confirma cele mai negre previziuni, asupra carora multi dintre apropiatii vechi ai Casei Regale si ai Regelui au avertizat: existenta unui adevarat complot.

PNTCD a solicitat in Scrisoarea Deschisa o reuniune de urgenta a familiei regale, in prezenta Regelui, care sa conduca la o impacare definitiva in interiorul Casei Regale, pentru salvarea imaginii, dar si a Casei Regale insasi.

In situatia in care nu se va raspunde la Scrisoarea noastra, iar familia regala nu va ajunge la un consens si nu va da explicatii credibile cu privire la scandalurile din ultimii ani, PNTCD va reactiona pe masura!

Sursa: Aurelian Pavelesu – https://www.facebook.com/profile.php?id=100010228020447

Leave a Reply

Your email address will not be published.