Sint sigura ca nu esti informat, Ion Tiriac!

Si tu care ai tras si ti-ai ridicat imperiul tau pe propriile forte ar trebui sa fii oripilat! Ca mine si ca cei din piata!

Ion Tiriac
Ion Tiriac

Cred ca mult mai bine ar fi sa te informezi inainte sa iesi pe un post de televiziune si sa declari niste lucruri despre care nu ai habar!

Eu sint sigura ca nu stii, pentru ca te cunosc si stiu ca nu minti si nu esti in stare sa iei apararea hotilor si incompetentilor! Si mai stiu ca nu esti printre cei care sint „impresionati” de un „Guvern” prin greutatea numelui! Si nici nu te „pleci” in fata unui Prim Ministru sau Presedinte!

Ca orice om esti influentabil si in putinul timp pe care-l petreci in tara, apleci urechea la cine iti este aproape si crezi ca ala e adevarul! N-ar fi prima data!

Toti sintem satui de media, sintem satui de zecile de informatii false… dar o personalitate ca tine… nu are voie sa nu fie informata de realele probleme, cind vrei sa vorbesti despre ele!

Hai sa ti explic!

Intii si intii, tu care cunosti oameni politici importanti, inteligenti si competenti …cum poti sa fii linistit si… multumit cu oamenii din guvernul actual care sint de o incompetenta crasa? Nu ii enumar ca ai oameni care pot sa o faca pentru tine si eu mai am de spus multe! Cere sa ti se dea amanunte despre fiecare in parte, poate asa ti se face si tie rusine, ca noua!

Nu ti-a spus nimeni ca Dragnea este condamnat ??

Nu ti-a spus nimeni ca o Ordonanta de urgenta intra in vigoare imediat, fara a mai fi trecuta prin Parlament ?

Nu, sint sigura!

Si nu ai de unde naiba sa stii! De aia-ti scriu eu!

De aceea s-a iesit in strada si Romania a devenit pentru putin timp simbolul „luptei anticoruptie”! Tu stii ca au iesit 300000 in toata tara ? Si alti zeci, sute in alte seri ? Si continua de 42 de zile ?? Ce pacat ca nu poti sa te duci sa vezi ce oameni sint … Ti-ar placea, sint sigura, oameni tineri, frumosi ( ca asa zicea Ponta si e singurul adevar grait de …el ) oameni cu copii, oameni curati si civilizati …care de saptamini isi arata indignarea fara violenta, cu educatie, dar care si striga dorintele clar! Ce nu e clar pentru tine ?

Eu sint sigura ca daca ai vazut ceva, ai vazut „iesirile” dezastroase de la Cotroceni, Pitesti sau Tirgoviste unde PSD-ul si a minat oamenii cu camioanele cu plancarde si la care saracii nu stiau nici cine e prim ministru …sau ai vazut o pe ” dansatoarea” care urla printre dinti …nu, tu pe cei din Piata nu i-ai vazut!

Stii citi parlamentari sint judecati si condamnati ? Si stii ca nu le pasa si se bat cu pumnul in piept ca ” toti au dosare in tara asta” ?? Eu nu am dosare …si nici cei din piata nu au!

Cite tari civilizate accepta asa ceva ? In Italia insusi Berlusconi cind a fost condamnat …s-a dus in pisici! Altfel coruptii primesc intre 7-10 ani …aici vor sa-i premieze!!

Stii ca nu-i controleaza nimeni de unde pisici au facut averile imense cu un salariu de …nici 1000 de euro ??

Eu stiu ca daca ti se dau argumente intelegi!

Stii ca vor sa nu mai fie controlati de nimeni, oamenii astia pe care zici sa-i lasam sa-si faca treaba ?? Cum sa le lasam tara pe mina cind ei sint niste analfabeti, incompetenti, mahalagii si impertinenti ? Pai Nastase …era o somitate pe linga astia …daca nu era atit de plin de el si convins ca daca face glume proaste, e plin de farmec …cred ca nu cadea asa de jos! Ah…da …un mic amanunt …si nu fura atita!

Ca da, nu au limita la furat! Cum naiba reuseste un bugetar …deci Ioane, unul platit din taxele noastre …sa investeasca si sa se flendure prin Madagascar, Brazilia ….si restul lumii ?? Aaaaa da, uitai … i-au dat milionarii disparuti banii! Ok! Atunci du-te frate-n pisici si fii zluga la milionari! Nu mai sta primar si Presedinte de Senat, Guvern si ” asa mai departe”!! Nu crezi ??

Cum poate unul ca Ghita sa plateasca 12 milioane, da, 12 milioane de euro cautiune ….10% ….?? Si sa si dispara ” fara urma” ?? Stiu, o sa intrebi ” da asta cine mai e ?”

intereseaza-te!

Da, au cistigat alegerile …si da, nu conteaza ca lumea e satula si nu a inteles ca e important sa iesi la vot, poate acum au inteles si iesind in strada arata ca le pasa totusi! Eu am votat si da, cu orcine numai nu cu PSD…si acum ies si eu in strada, ca pina acum i-am sustinut doar…

Au cistigat alegerile cu niste promisiuni pentru care nu fac nimic, nu fac nimic de cind au venit decit se lupta sa schimbe toate legile pentru eliberarea coruptilor si sa nu-i mai controleze nimeni …cam ca pe vremea lui Ceausescu, ca sigur mai tii minte! Da, ai inteles bine, vor sa-i elibereze pe corupti, sa nu le mai confiste nimic, da, nada de nada …nici lor nici rudelor si sa poata sa-si angajeze in continuare amantele, sotiile, copii si sa fure intr-o veselie!!

Ia mata de citeste ce vor sa faca si sint sigura ca vei dori sa iesi cu noi in Piata …da nu cred ca vei fi primit prea grozav dupa ce ai spus aseara! Ah, si …ca fapt divers, in Constitutie scrie ca poporul are dreptul sa-si apere tara …si eu sint mindra ca am totusi concetateni care sint in stare sa o faca, printre hoti si incompetenti care au tinut tara asta intr-o mituire continua de 27 de ani si care au profitat de bunul public pentru bunastarea lor!

Si tu care ai tras si ti-ai ridicat imperiul tau pe propriile forte ar trebui sa fii oripilat! Ca mine si ca cei din piata!

Stiu ca nu vrei sa faci politica si incerci sa fii diplomatic cu toti, am apreciat asta, dar ce naiba te a apucat acum sa dai in oamenii aia din strada care doresc sa traiasca intr o tara cu legi clare, pentru toti si justitie in care sa creada??

Eu zic Ioane sa-l suni pe Rares Bogdan si ori sa te mai duci din nou, ori sa-ti ceri scuze oamenilor care ies in strada zi de zi (am eu niste prieteni care n-au lipsit nici o zi) si care sint singurii care mai fac sa straluceasca ceva pe cuvintul Romania! Care ma fac pe mine si pe altii sa fim mindri …si sincer, nu prea sint motive sa fim si care dau un strop de speranta, intr-o tara unde lumea s-a obisnuit sa spuna „asta e Romania”!

Sursa: Ichim Adriana Facebook – https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212461218865633&id=1236714930

Leave a Reply

Your email address will not be published.