Sunt alaturi de Malin Bot

A fost agresat ieri in incinta si in fata cladirii Inaltei Curti de Casatie si Justitie de catre oamenii adusi de Codrin Stefanescu ca sa-l „apere” pe Liviu Dragnea.

Malin Bot Liviu Dragnea Calin Popescu Tariceanu
Malin Bot Liviu Dragnea Calin Popescu Tariceanu

Malin Bot este jurnalist.

A fost agresat ieri in incinta si in fata cladirii Inaltei Curti de Casatie si Justitie de catre oamenii adusi de Codrin Stefanescu ca sa-l „apere” pe Liviu Dragnea.

Dragnea a fost prezent ieri la ICCJ in prima sedinta a procesului reluat dupa ce judecatorul a fost trimis la pensie(adica si-a cerut pensionarea sau nu i-a mai fost aprobata prelungirea activitatii,este neclar!). Malin Bot declara ca trupa de interlopi adusa de Stefanescu Codrin era si pentru intimidarea martorilor in procesul Dragnea.

Malin Bot este unul din putinii jurnalisti ramasi pe baricade . Continua lupta contra „regimului” Dragnea solitar,cu inversunare,cu incapatanare,convins ca asta este menirea jurnalistului….

Malin Bot este banatean ca si mine. A venit de la Timisoara la Bucuresti sa lucreze in redactii mari si a fost mereu dat afara. Se spune ca este dificil ca om dar este un jurnalist profesionist, desavarsit…

A fost data afara de la Adevarul,apoi de la Evenimentul Zilei si B1 Tv si la final de la Romania Libera…. Un om in lacrimi este un om la capatul puterilor….

Asa arata ieri Malin Bot in fata camerelor de filmat „povestind” despre agresiunea onterlopilor asupra lui….

Aici:http://www.comisarul.ro/articol/video-lacrimile-acestui-om-ar-trebui-sa-ne-doara-p_911740.html

Atentie,stirea este difuzata de TVR deci nu are nimic din suspiciunile unei manipulari…

Sunt alaturi de Malin Bot.

Capul sus Maline!!!

Noi banatenii nu cedam niciodata atunci cand simtim ca dreptatea este de partea noastra….. Niciodata….

Cauza lui Malin Bot este cauza noastra!Nu vedeti ca PSD-ul si Dragnea incearca sa faca o Romanie in colivie.Colivia lor…. Si daca stati/stam deoparte s-ar putea sa reuseasca…

Daca as putea sa fac un ziar (tiparit) la Timisoara l-as pune sa il conduca…

Ioan Avram
Sursa: https://ioanavram.wordpress.com/2017/10/04/sunt-alaturi-de-malin-bot/

Leave a Reply

Your email address will not be published.